+420 723 032 597 [email protected]
Služby Ceník Vybavení Náš tým

Martin Cintl

Silový trénink

Diagnostika pohybového aparátu

Zdravotní cvičení

Martin v TG působí jako osobní trenér se specializací na silový a objemový trénink.

“Svoji sportovní dráhu jsem započal ve svých čtrnácti letech. Začínal jsem cvičit v garáži v podomácku vybavené posilovně – bench lavice, velká činka a pár jednoruček. Po několika měsících cvičení mě otec svěřil do rukou zkušeného a úspěšného kulturisty Libora Kašeho. Tento člověk byl pro mě neskutečným vzorem. Naučil mě správně cvičit, dodal potřebnou motivaci a předal cenné zkušenosti.

Mé první zkušenosti s trénováním začaly na střední škole. Jelikož jsem měl za sebou několik let cvičení, vždy když jsme šli do posilovny, spolužákům jsem vysvětloval co a jak se správně cvičí.

S odstupem času jsem se zarýval hlouběji a hlouběji do fitness a zdravého životního stylu.

Vzdělat se a pomáhat druhým a motivovat je. To mě vedlo k tomu udělat si trenérskou školu, kterou jsem úspěšně absolvoval a stal se ze mě rekvalifikovaný instruktor fitness. Průběžně absolvuji různé kurzy a semináře a rozšiřuji tak své znalosti a dovednosti

Při tréninku se mnou ode mě nečekejte kyselý výraz a jednostranný, stále se opakující přístup. Ke každému ze svých klientů přistupuji individuálně a podle jeho vytyčeného cíle.”