+420 723 032 597 [email protected]
Služby Ceník Vybavení Náš tým

Tereza Bártová

Výživa

Sportovní výkon a správné stravovací návyky jsou jako yin a yang zdravého životního stylu, ať už jste hobbík, ultramaratonec, chcete mít biceps jako hlavu nebo prostě jen plánujete ještě dlouho šlapat po světě. Zdraví a šťastní.

Stejně jako nejde vysportovat špatně nastavená strava, ani tak vám nenarostou svaly jen díky tomu, že budete tělu dodávat tuny bílkovin bez správného podnětu k jejich budování. Že to není jen otřepaná fráze z lifestylových magazínů jsem zjistila sama už pár let nazpět, kdy jsem své celoživotní nadšení ke sportu zpečetila trenérskou licencí, následně potom certifikací výživové poradkyně. Tehdy jsem objevila vášeň, která má potenciál být mou celoživotní. Není totiž den, kdy bych se nenořila hlouběji do otázek výživy – a všech jejich příchutí.

A tak, od té doby, kudy chodím, tudy trousím nevyžádaná moudra o tom, jak správně jíst. Komukoliv, kdo je ochoten poslouchat. Protože si myslím, že by bylo neštěstí, aby nás jídlo, jedna z životních radostí, jakkoliv v životě limitovalo, kontrolovalo, nebo nám nedej bože diktovalo, jak špatně se máme cítit – když to má být přece naopak! A mně bude ctí, pokud budete chtít, vás o tom přesvědčit.

Nabízím výživové poradenství bez dogmat a mýtů, založené na přísné personalizaci a praxí osvědčených a vědecky podložených postupech.