+420 723 032 597 [email protected]
Služby Ceník Vybavení Náš tým

Šimon Mlynář

Kondiční trénink

Silový trénink

Kalistenika

Šimon v TG působí jako osobní trenér se specializací na kalisteniku a kondiční trénink.

Svou cestu ke sportu jsem započal už v 5. třídě, kdy jsem se poprvé odvážil přijít na trénink florbalu. Záliba v tomto sportu mi vydržela déle, než jsem zpočátku mohl vůbec tušit a 9 let jsem s hrdostí nosil dres FBC Pitbulls Kolín.


Postupem času mě očarovalo kouzlo kalisteniky. Velice brzy jsem měl jasno v tom, že se chci této disciplíně věnovat naplno a být v ní dobrý. Cítil jsem, že tudy by mohla vést má další cesta a mohu říci, že jsem se v tom opravdu našel. Nejvíce se nyní věnuji weighted kalistenice a učení dovedností s vlastní vahou jako například stojky.


Mým cílem je co nejlépe naučit, předat to co dělám. Neznám lepší pocit než sledovat pokroky druhých, kteří jsou díky mým radám stále blíže ke svému vytyčenému cíli, ať už se zhlédli v kalistenice jako já či v klasickém fitness! Dodává mi to energii a motivaci pokračovat, neustále se vzdělávat a získávat nové zkušenosti.


Mou další disciplínou je výživové poradenství, protože jsem si velmi rychle sám uvědomil, že dodržování jídelníčku a správné stravovací návyky jsou nedílnou součástí fitness, pokud chcete dosahovat maximálních výsledků!


A co dalšího by na mě mohlo sedět? Cvičení mě tak moc baví, že kdyby neexistovalo slovo regenerace, z fitka bych ani neodcházel!